Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ezt az üzenetet személyesen adta át nekem a kis cica gazdája, ki nem régen agyonverve lelt kis macskájára, aki a házunk mögött lévő udvaron hevert holtan! Nagyon meg döbbentett a hír mikor ezt át adta nekem! 

 

"Szegény kis macska mamája nagyon sokkos volt" -mesélte az illető. De legfőbb képpen engem bántott a legjobban, hogy ilyen emberek is vannak a világon, kik bántják szegény ártatlan lényeket. De nem akármilyen kis macska volt az akit agyon vertek! Itt tartózkodott a kis macska a házunk mögött mamájával, míg megnem ölték.

 

 

*×××××××××××××××××××××××××××××××××××*

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szegény

(Ismeretlen, 2009.01.28 13:37)

El se lehet hini hogy vannak ilyen emberek!Pedig vannak!Árthatott neki?Biztos hogy nem...Vagy azzal ártott hogy a ház mögött volt?Mi van ha vele történik meg?Neki nem üt a szívén legaláb egy picit?NEM!!!Szegény ártattlan kis macska!SAJNÁLOM!!!!

Vélemény

(Szerkesztő (Gitta), 2008.09.29 14:21)

Hagyd már békén, szegény Dórát! Nem ki osztani akarlak, de ne kötegedjetek már állandóan! Jó ez neked, hogy mindig csak piszkálod? Szerintem nem! Itt lehetsz az oldalon, de ne piszkálj másokat állandóan! Meg szólalhatsz, csak nem ilyen értelemben!

...

(Lime, 2008.09.29 13:07)

Jaj Dórikám nem kell az agyadat jártatnod úgy is tudjuk, hogy hülye vagy! Az oldladdal eggyütt!!!!!!!

Még ilyet!

(Dóri, 2008.09.29 13:03)

Még ilyen vadállatot! Bezzeg hogyha őt vernék agyon rögtön reklamálna! :-D